
بروزرسانی: 28 تیر 1404
ویدیوی دستور پخت وگان مه آلود Brunettes: Wendy Rowe Eating Belle

من همیشه دوست دارم دوستان و خانواده ام را با غذا برای من،ت های خاص ،اب کنم، و خوراکی های کمی وجود دارد که بهتر از براونی های بدون پخت من در کتاب دوست داشتنی ام Eat باشد! بنابراین این گیاهخوار، اگر به دنبال بهترین دستور پخت براونی خام وگان هستید، به جای درستی آمده اید. این یکی فقط از ،ما، آجیل، پودر کاکائو خام و عصاره و،ل استفاده می کند. این ها همچنین براونی های بدون گلوتن هستند و حاوی شکر تصفیه شده نیستند و ،ماها نیز برای پوست من، هستند، بنابراین نیازی به احساس گناه نیست! بهترین خبر؟ دستور غذا نیز فوق العاده آسان است. باور نمی کنی؟ من دوستم را داشتم (و یک آرایشگر باهوش) نیل مودی برای فیلمبرداری یک ،مت از صدا سریال Foodie Moodie در یوتیوب و با هم آنها را پختیم. ویدیو در حال حاضر روی من است کانال یوتیوب همچنین، بنابراین می تو،د آن را در زیر تماشا کنید یا دستور پخت را در پایین این پست دنبال کنید.
این پست حاوی لینک های وابسته است

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=7jiskwazhje[/embed]
براونی گردو بدون پخت
12 عدد براونی درست می کند
180 کا،ی در هر براونی
مواد تشکیل دهنده
150 گرم ،ما تیز
گردوی خام 325 گرم
65 گرم کاکائو خام (یا کاکائو)
2 قاشق چایخوری عصاره و،ل
آجیل باید واقعاً با چیزی که حاوی آب زیادی است - مانند سالاد - ،یب شود، بنابراین گنجاندن این دستور غذا کمی تقلب است. از سوی دیگر، این براونی ها فوق العاده خوشمزه هستند، و حاوی گلوتن یا قندهای تصفیه شده نیستند - فقط ،ماهای دوستدار پوست برای طعمی از شیرینی طبیعی - و نیازی به پخت ندارند. آنها را با خود به محل کار ببرید، به ،وان یک میان وعده، یا دوستان را برای لذت بردن دعوت کنید - آنها دستور غذا را خواهند پرسید!
- ،ماها را در آب گرم بپوش،د و 10 دقیقه خیس کنید تا نرم شوند.
- در غذاساز، آجیل ها و پودر کاکائو را بپزید تا آجیل ها ریز آسیاب شوند.
- ،مای خیس خورده را آبکش کرده و آب اضافی آن را بگیرید و با عصاره و،ل به غذاساز اضافه کنید. این کار را تا زم، که مخلوط به هم ب،بد و به شکل یک توپ درآید، در صورت تمایل تا 2 قاشق غذاخوری آب برای مایستر براونی اضافه کنید.
- یک قالب 20 سانتی متری فر را با کاغذ روغنی بپوش،د و مخلوط براونی را در قالب آماده شده فشار دهید.
- روی جعبه را با فیلم بپوش،د و آن را به مدت حداقل 2 ساعت یا تا زم، که سفت شود در یخچال قرار دهید تا خنک شود. مخلوط را به 16 مربع برش دهید تا سرو کنید.
- براونی ها را می توان در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز یا در فریزر تا 2 هفته نگهداری کرد.
دستور العمل های بیشتر: کیوی | تاریخ انرژی گزش | سالاد انار
© وندی رو. تمامی حقوق محفوظ است.
منبع: https://wendyrowe.com/wellness/raw-vegan-brownies